Positiiviset kokemukset elinympäristöstämme lisäävät sen viihtyisyyttä ja arvostusta. Vitreo perustettiin vuonna 2004 tätä tehtävää varten; parantamaan ympäristön visuaalisuutta, toiminnallisuutta ja käytettävyyttä.

Vitreo toimii yhteistyössä useiden kalustevalmistajien kanssa. Ruotsalainen Nola Industrier AB tunnetaan alallaan skandinaavisen design ajattelun edelläkävijänä 60-luvulta saakka. Saksalainen Benkert valmistaa kovan käyttöympäristön kalusteita ruostumattomasta teräksestä. Itävaltalainen Miramondo on erikoistunut laminaattituotteisiin ja edullisempiin kiinteistöjen kalusteisiin. Uusimpana tuoteryhmänä ovat leikki- ja liikuntapuistojen out-sider malliston tuotteet.

Visiomme mukaan tuomme lisäarvoa ympäristöömme. Yhteisten alueiden visuaalisuus ja toiminnallisuus ovat toimintamme päämääriä joihin pyrimme yhteistyössä suunnittelijoiden ja asiakkaidemme kanssa.

Myyntipalvelu

Myyntipalvelullamme on jo yli 15-vuoden kokemus julkisten tilojen ja alueiden kalustamisesta.

Anu Hyttinen

050-567 9119
anu.hyttinen@vitreo.fi

Perttu Hietanen

040-5071684
perttu.hietanen@vitreo.fi

Näyttelyalueet

Puistonpenkkeihimme, roska-astioihimme, istutusastioihimme sekä muihin tuotteisiimme voi tutustua kahdessa myyntinäyttelyssämme. Mikkelin Pursialassa sijaitseva Mikkelipuisto sekä Espoon Överbyssä sijaitseva Marketanpuisto ovat upeita puistorakentamisen näyttelypuistoja, joissa alan yritykset esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan. Puistot ovat avoinna kesäkaudella ja niihin on vapaa pääsy.

Vitreo Oy on Suomen Yrittäjien jäsenyritys:

www.yrittajat.fi

 

Nola tuotteiden maahantuonnin lisäksi edustamme alla olevia kalustevalmistaja Suomessa

www.nola.se
www.benkert.info
www.cascando.nl
www.miramondo.com
www.hahnkunststoffe.de
www.lune.nl
www.modoarredo.com
www.out-sider.dk