VITREO OY – RATKAISUJA SOSIAALISEEN KANSSAKÄYMISEEN

Aikojemme alussa kokoontuivat kylien viisaat neuvonpitoon nk.  käräjäkiville päättämään yhteisistä asioista sekä luomaan sosiaalisia suhteita yhteisöjen ja ihmisten välille.

Tämän päivän käräjäkiviä ovat sosiaalisen kanssakäymisen mahdollistavat kalusteet. Tällä ajatuksella Vitreo Oy tarjoaa ratkaisuja ihmisten väliseen kanssakäymiseen yhteisillä ulkoalueilla puistoissa, pihoilla, terasseilla, toreilla, kaduilla, satamissa eli kaikkialla missä ihmiset kohtaavat toisiaan.

Uutta sosiaalisen kalustamisen ajatusta olemme tuoneet asiakkaidemme käyttöön uusilla piknik -pöydillä sekä pöytä- ja istuinjärjestelmillä. Nämä ovat ratkaisuja joissa käyttäjät voivat nauttia ulkoilmasta, maisemasta sekä toistensa seurasta isollakin joukolla. Yksittäisten tuotteiden lisäksi toimitamme siten sosiaalisen kanssakäynnin ratkaisuja.

Vitreo toimii yhteistyössä useiden kalustevalmistajien kanssa. Ruotsalainen Nola Industrier AB tunnetaan alallaan skandinaavisen design ajattelun edelläkävijänä 60-luvulta saakka. Saksalainen Benkert valmistaa kovan käyttö-ympäristön kalusteita ruostumattomasta teräksestä. Itävaltalainen Miramondo on erikoistunut laminaattituotteisiin ja edullisempiin kiinteistöjen kalusteisiin. Tanskalainen Out-Sider tuo mallistoomme leikki- ja liikuntapuistojen kaluste-ratkaisuja sekä edellämainittuja sosiaalisen kanssakäymisen tuotteita.

 

Myyntipalvelu

Myyntipalvelullamme on jo yli 20-vuoden kokemus julkisten tilojen ja alueiden kalustamisesta. Autamme käyttöympäristöön soveltuvassa tuotevalinnassa mm. oikeiden materiaalien ja käytettävyyden osa-alueella.

Anu Hyttinen

050-567 9119
anu.hyttinen@vitreo.fi

Perttu Hietanen

040-5071684
perttu.hietanen@vitreo.fi

Näyttelyalueet

Puistonpenkkeihimme, roska-astioihimme, istutusastioihimme sekä muihin tuotteisiimme voi tutustua kahdessa myyntinäyttelyssämme. Mikkelin Pursialassa sijaitseva Mikkelipuisto sekä Espoon Överbyssä sijaitseva Marketanpuisto ovat upeita puistorakentamisen näyttelypuistoja, joissa alan yritykset esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan. Puistot ovat avoinna kesäkaudella ja niihin on vapaa pääsy.

Vitreo Oy on Suomen Yrittäjien jäsenyritys:

www.yrittajat.fi

 

Nola tuotteiden maahantuonnin lisäksi edustamme alla olevia kalustevalmistaja Suomessa

www.nola.se
www.benkert.info
www.cascando.nl
www.miramondo.com
www.aboutmodo.com
www.out-sider.dk

What do you want to do ?

New mail