Espoon Monikonpuro ja Majurinpuisto

Vitreo > Referenssit > Espoon Monikonpuro ja Majurinpuisto

Majurinpuisto ja Perilä ovat osa Leppävaarasta aina merenrantaan ulottuvaa Monikonpuron varteen sijoittuvaa viherakselia. Perkkaan ja Vermon viheralueet tarjoavat monipuolisen virkistysaluekokonaisuuden Monikonpuron varressa. Luonnonmukaiseen rantaan on rakennettu luonnonkivinen promenadi istuskeluportaikkoineen ja Monikonpuron ylittävine siltoineen.

Monikonpuro huomioi luonnon

Monikonpuron suunnittelussa on huomioitu taimenten elinolosuhteet sekä myös esimerkiksi saukon kulkumahdollisuudet puron varrella rakentamalla mm. saukon hajuposteja. Monikonpuron läheisyydessä sijaitseva Majurinpuisto edustaa rakennettua kaupunki ympäristöä. Virkistysaluekokonaisuus tarjoaa monipuolisia ja kaikille käyttäjäryhmille soveltuvia oleskelu- ja toimintamahdollisuuksia korttelialueiden keskellä

Perkkaantie, 02650 Espoo, Suomi

Monikonpurossa viihtyvät myös meritaimenet ja saukot

Monikonpuron alueelle toimitimme Benkertin valmistamia Comfony 100 sekä Siardo Kombial PAG sohvia. Alueella sijaitsevaan leikkipuistoon toimitimme Plateau piknik-pöytiä. Myös Majurinpuistoon toimitimme Comfony 100 sohvia kahdella eri väri yhdistelmällä.

Käytetyt tuotteet

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomakkeen kautta voit tilata myös sähköisen hinnastomme. Mikäli tilaat vain hinnaston, voit jättää viestikentän tyhjäksi.

    takaisin ylös

    Etsi tuotteita

    Syötä vähintään 3 kirjainta etsiäksesi.