Eteläranta Pori

Vitreo > Referenssit > Eteläranta Pori

Porin Jokiranta on erityinen osa kaupunkikeskustaa, jossa lisäarvoa tuo historiallinen ja arvokas rakennettu ympäristö. Jokiranta on keskeinen tapahtuma-alue sekä veneilyn ja museopalveluiden alue. Jokianta on olennainen osa Porin kansallista kaupunkipuistoa.

 

 

Alueen kehitystyön tavoitteena on ollut uudistaa julkisia ulkoalueita sekä palveluita. Konkreettisia kohteita ovat Eteläranta ja Puuvillanranta. Näihin liittyy myös jalankulun ja pyöräilyn olosuhteiden ja yhteyksien kehittäminen.

Porin Jokikeskushanke kokoaa jokirannan kehittämistoimenpiteet yhteen. Jokikeskushankkeessa alueen roolia kaupungin ulkoisena edustustilana ja kaupunkilaisten sekä vierailijoiden viihtymis- ja kohtaamispaikkana vahvistetaan. Jokirantaa uudistetaan vaiheittain, Etelärannan laiturialueen rakennustyöt ovat valmistuneet 2024.

Kolmannen vaiheen suunnittelu on ohjelmoitu vuodelle 2024 ja toteutusvaihe vuosille 2026 ja 2027. Yleissuunnitelman ja tarkemmat rakennussuunnitelmat on laatinut WSP Finland Oy.

Kaupungin edustustila ulkona

Kestäviä tuotteita kaupunkiympäristöön

Porin Etelärannan kohteeseen toimitimme Benkertin Comfony 10 sohvia sekä selkänojattomia istuimia. Comfony tuotteiden istuinmateriaalina käytetään PET muovilla pinnoitettua alumiiniputkea, kalusteiden metalliosat ovat RST:tä. Materiaalin etuina on helppo puhdistettavuus, huoltovapaus ja käyttömukavuus – istuinrimat tuntuvat lämpimiltä ihoa vasten. Comfony tuotteiden elinkaari on yli 25 vuotta.

Käytetyt tuotteet

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomakkeen kautta voit tilata myös sähköisen hinnastomme. Mikäli tilaat vain hinnaston, voit jättää viestikentän tyhjäksi.

    takaisin ylös

    Etsi tuotteita

    Syötä vähintään 3 kirjainta etsiäksesi.