Jätkäsaaren Hyväntoivonpuisto, Helsinki

Vitreo > Referenssit > Jätkäsaaren Hyväntoivonpuisto, Helsinki

Hyväntoivonpuisto on kaupunkikuvallisesti ja toiminnallisesti korkeatasoinen uusi virkistysalue uudessa kantakaupunginosassa Jätkäsaaressa. Suuren asuinalueen keskuspuistona ja se halkaisee lähes koko saaren. Hyväntoivonpuisto kulkee Jätkäsaaren asuintalojen välissä ja on myös keskeinen pyöräliikenteen kulkuväylä. Puistossa sijaitsee kaupunkiaukioita, leikki- ja oleskelualueita, liikuntakenttiä, koirapuisto ja päiväkodin piha. Puistoon on istutettu satoja puita, joiden on tarkoitus luoda alueesta ”puistometsä”. 

Hyväntoivonpuisto

Miellyttävät maisematilat, maisematilojen sarjat ja niistä muodostuva harmoninen kokonaisuus olivat suunnittelun tavoitteena. Puiston on suunnitellut Maisema-arkkitehtitoimisto VSU ja pääarkkitehteina toimivat Outi Palosaari ja edesmennyt Tommi Heinonen. Tommin muistoksi puistoon on istutettu nimikkopuu. Vuonna 2020 Hyväntoivonpuisto voitti Vuoden ympäristörakenne -tunnustuksen.

Rionkatu, 00220 Helsinki, Suomi

Harmoninen kokonaisuus olivat suunnittelun tavoitteena.

Hyväntoivon puiston tuotteita

Toimitimme kohteeseen Kajen sohvia ja aurinkotuoleja, Hoop pyörätelineitä ja Folke kukka-astioita.

Käytetyt tuotteet

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomakkeen kautta voit tilata myös sähköisen hinnastomme. Mikäli tilaat vain hinnaston, voit jättää viestikentän tyhjäksi.

    takaisin ylös

    Etsi tuotteita

    Syötä vähintään 3 kirjainta etsiäksesi.