Kalevan liikennepuisto, Tampere

Vitreo > Referenssit > Kalevan liikennepuisto, Tampere

Liikennepuistossa pääsee harjoittelemaan liikkumista turvallisesti polkuautoilla, sähköttömillä kulkuvälineillä ja kävellen. Kauniina kesäpäivinä on Kalevan liikennepuisto on suosittu vierailukohde. Uudistettu liikennepuisto otettiin käyttöön kesäkuussa 2023. Kohteen on suunnitellut Maisema-arkkitehtitoimisto Näkymä Oy.

Kalevan liikennepuisto

Kalevan liikennepuisto tarjoaa paremmat mahdollisuudet muun muassa monipuoliselle liikenneopetukselle, ajoharjoittelulle ja pyöräilylle. Liikennepuisto on osa Kalevan- ja Kiovanpuiston yleissuunitelmaa, jonka tarkoituksena on päivittää ja kunnostaa puistot uuteen ilmeeseen.

Joukahaisenkatu 10, 33540 Tampere, Suomi

Liikennepuiston pyöreät istuimet mahdollistavat istumapaikan suurellekin lapsijoukolle.

HPL istuimet

Valikoimamme korkeapainelaminaattiset istuimet soveltuvat erinomaisesti tähänkin kohteeseen. Laminaattipinta tuntuu lämpimältä ihoa vasten, kestää ilmastorasitusta ja on helppo pitää puhtaana. Laaja kaareva istunpinta mahdollistaa liikenteen seuraamisen joka suuntaan. Puistoon toimitimme kaarevat Merlin sarjan istuimet sekä Plateau piknik kalusteet.

Käytetyt tuotteet

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomakkeen kautta voit tilata myös sähköisen hinnastomme. Mikäli tilaat vain hinnaston, voit jättää viestikentän tyhjäksi.

    takaisin ylös

    Etsi tuotteita

    Syötä vähintään 3 kirjainta etsiäksesi.