Länsimetron asemat

Vitreo > Referenssit > Länsimetron asemat

Pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen selkäranka länsi–itäsuunnassa on metrolinjasto, jonka läntinen osa Lauttasaaresta Kivenlahteen on Länsimetro. Länsimetrossa on kaikkiaan 13 asemaa ja ne on rakennettu kahdessa vaiheessa valmistuen vuosina 2017 ja 2022. Jokaisella asemalla on oma teemansa joka näkyy mm. valaistuksessa ja taiteessa.

Projekti-info

Toimitimme Länsimetron I ja II-vaiheisiin metrolaitureiden istuinkalusteet kaikkiaan yhdelletoista asemalle. Istuimet valmistettiin erikoistyönä arkkitehtisuunnitelmien mukaisesti. Materiaaleina käytettiin ruostumatonta hiottua terästä sekä pulverimaalattua terästä.

Istuimet valmistettiin erikoistyönä arkkitehtisuunnitelmien mukaisesti

Istuinkalusteet

Länsimetron I-vaiheessa toimitimme ja asensimme istuinjärjestelmät kaikille yhdeksälle asemalle;Lauttasaareen, Koivusaareen, Keilaniemeen, Aalto-yliopistolle, Tapiolaan, Urheilupuistoon, Niittykumpuun ja Matinkylään. II-vaiheessa toimitimme istuinjärjestelmät Kaitaalle, Soukkaan ja Kivenlahteen.

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomakkeen kautta voit tilata myös sähköisen hinnastomme. Mikäli tilaat vain hinnaston, voit jättää viestikentän tyhjäksi.

    takaisin ylös

    Etsi tuotteita

    Syötä vähintään 3 kirjainta etsiäksesi.