Rykmentin puisto Tuusula

Vitreo > Referenssit > Rykmentin puisto Tuusula

Tuusulan Rykmentinpuisto on raikas kyläkaupunki, jossa elävä kaupunkikeskus ja sen ympärille rakentuvat vehmaat puistokylät yhdistyvät. Se on paikka, jossa moderni arkkitehtuuri ja luonnon muovaama metsä kohtaavat. Hyrylän vanhalle kasarmialueelle rakentunut puisto ja ulkoilualue toimivat kaikkien kuntalaisten kohtaamispaikkana. Alueella järjestettiin Asuntomessut vuonna 2020.

Rykmentinpuisto on Tuusulan asuntomessualueella sijaitseva puisto joka palvelee niin alueen asukkaita kuin kuntalaisiakin. Asukkaille puistoon rakennettiin tulipaikka, leikkipaikka ja viljelylaatikoita. Puiston on suunnitellut Ramboll Oy.

Rykmentinpolku, 04310 Tuusula, Suomi

Asunto, lepo. Kaupunki ja keto.

Tuusulan Rykmentinpuisto on osa asuntomessualueen virkistysalue kokonaisuutta. Alueelle toimitimme Plateau piknik pöytiä, aurinkokennolla toimivan Sunhub -lataustason, Comfony10 ja Kombial Pag -sarjojen kalusteryhmiä ja sohvia sekä puiston tulipaikan.

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomakkeen kautta voit tilata myös sähköisen hinnastomme. Mikäli tilaat vain hinnaston, voit jättää viestikentän tyhjäksi.

    takaisin ylös

    Etsi tuotteita

    Syötä vähintään 3 kirjainta etsiäksesi.