Turun Kauppatori

Vitreo > Referenssit > Turun Kauppatori

Kauppatori on turkulaisten olohuone ja kaupungin sydän. Turun uuden Kauppatorin avajaisia vietettiin syyskuussa 2022. Uudistuksen myötä Kauppatorille rakentuu tilaa torimyynnille, tapahtumille ja oleskelulle. Uusi Kauppatori paviljonkirakennuksineen houkuttelee kaupunkilaisia ja matkailijoita herkuttelemaan, viihtymään ja nauttimaan upeasta kaupungista. Kauppatorin ovat suunnitellut Loci Maisema-arkkitehdit, Arkkitehtitoimisto Sigge ja Valoa Design Oy.

Kauppatorin ilme ja infraratkaisut on uudistettu vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia. Uudistuksen myötä Kauppatorille rakentui uusia kauppapaikkoja sekä viihtyisää kaupunkiolohuonetilaa. Keskustaa kehittämällä parannetaan ympärivuotista houkuttelevuutta, varmistetaan saavutettavuus ja liikkumisen sujuvuus sekä edistetään keskustan mahdollisuuksia toimia aktiivisena tapahtumapaikkana ja palvelukeskittymänä.

Yliopistonkatu, 20100 Turku, Suomi

Turun Kauppatorin Kirsikkapuisto valmistui kesällä 2023. Kohteeseen toimitimme Nolan Ludvika runkosuojia sekä Miramondon La Superfine sohvia. Lisäksi Yliopistokadun varrelle olemme toimittaneet vahvarakentisia Ulricehamn runkosuojia sekä Margaller maaritilöitä.

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomakkeen kautta voit tilata myös sähköisen hinnastomme. Mikäli tilaat vain hinnaston, voit jättää viestikentän tyhjäksi.

    takaisin ylös

    Etsi tuotteita

    Syötä vähintään 3 kirjainta etsiäksesi.