Kiiskisaarenpuisto Ranta-Tampella

Vitreo > Referenssit > Kiiskisaarenpuisto Ranta-Tampella

Kiiskisaarenpuisto sijaitsee Ranta-Tampellan uuden kerrostaloalueen länsiosassa, Näsijärven rannalla. Viheraluetta ulottuu myös kerrostalokortteleiden väliin. Aluetta halkoo seudullinen jalankulku- ja pyörätie ja alempana rannan tuntumassa rantareitti, jonka varrelta pääsee veden äärelle. Puiston keskivaiheilla, laiturilla on tuoli- ja pöytäryhmiä lisäksi laiturin kohdalla kortteleiden välissä on leikkipaikka. Rannassa on myös nurmialueita oleskeluun sekä kuntoilupaikka.

Projekti-info

Kiiskisaarenpuiston reitit, oleskelualueet, kumpuileva maasto ja kasvillisuus muodostavat vaihtelevan ympäristön. Tunnelmaa vahvistavat ranta-alueiden maakivet ja puulaiturit.  Puiston keskeiset alueet ovat saavutettavissa esteettömästi.   Näsijärven rantaan on istutettu tervaleppiä, pihlajia ja koivuja. Puistossa voi ihailla myös niittykukkia ja heinäkasveja. Toteutus Tampereen kaupunki

Ranta-Tampellan katu, 33210 Tampere, Suomi

Kiiskisaaren puistossa pääsee veden ääreen

Tuotteemme puistossa

Tampereen Ranta-Tampellan alueella sijaitsevaan Kiiskisaarenpuistoon toimitimme kalustekokonaisuuden Parco tuoteperheen kalusteilla sekä muuriin kiinnitettävillä Il Posto istuintasoilla.  Alue rakentuu kovaa vauhtia Näsijärven rantaan aivan Tampereen keskustan tuntumaan.

Käytetyt tuotteet

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomakkeen kautta voit tilata myös sähköisen hinnastomme. Mikäli tilaat vain hinnaston, voit jättää viestikentän tyhjäksi.

    takaisin ylös

    Etsi tuotteita

    Syötä vähintään 3 kirjainta etsiäksesi.